Wie zijn wij

Kruissen Totaal is intussen uitgegroeid tot een koeriersbedrijf dat normaal en geconditioneerd transport door heel Europa vervoert.

Van een enkele enveloppe tot 7 pallets, Kruissen Totaal maakt uw transportwensen mogelijk. Ons wagenpark bestaat dan ook uit verschillende voertuigen.

Onze voertuigen

Wij hebben voor elke klus een oplossing.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een BE-trailer. Deze zorgt ervoor dat er goederen met een lengte van maximaal 5,10m vervoerd kunnen worden. De trailer heeft een hydraulische laadklep, dus kunnen zware producten overal gemakkelijk bezorgd worden. Zelfs in de stad kunnen wij uw goederen wel op de plaats van bestemming afleveren.

Verder is Kruissen Totaal uitgerust met bussen waar producten tot aan 3,60m lengte (of: 4 europallets) vervoerd kan worden. Daarnaast hebben wij ook een bakwagen met een lengte van 4 meter.

Dankzij ons netwerk kunnen we alle soorten van transport voor u verzorgen.

Certificaten en associaties

Het personeel van Kruissen Totaal is opgeleid om ADR-producten te kunnen vervoeren en beschikt over de benodigde diploma’s om dit uit te mogen oefenen.

Daarnaast zijn wij in het bezit van NIWO-vergunning. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn om goederen te vervoeren die meer dan 500 kg wegen.

Verder werken wij volgens de Algemene Vervoerders Conditie. Al deze certificaten zorgen ervoor dat onze service gelijk staat aan efficiëntie en kwaliteit.