Specialiteiten

Kruissen Totaal specialiseert zich in ADR-transport, geconditioneerd transport en motorenvervoer. Wij bieden daarbij grote flexibiliteit waardoor wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

ADR-gecertificeerd

Kruissen Totaal zorgt ervoor dat zijn personeel goed opgeleid wordt op het gebied van vervoer van gevaarlijke stoffen. Ook zijn onze voertuigen compleet uitgerust met ADR-voorzieningen.

Wij volgen de Europees-vastgestelde richtlijnen tot in de puntjes om het transport van uw ADR-stoffen zo veilig en vlot mogelijk te laten verlopen. U kunt er dus op vertrouwen dat wij de juiste kennis en middelen in huis hebben om uw gevaarlijke stoffen van punt A naar punt B te vervoeren.

Motorenvervoer

Bij Kruissen Totaal, wij zijn in staat om al uw gemotoriseerde voertuigen te vervoeren binnen heek Europa.

Wij vervoeren onder andere:

• Motoren

• Scooters

• Bromfietsen

• Quads

Wij hebben hiervoor een brede oprijplaat beschikbaar.

Geconditioneerd vervoer

Kruissen Totaal heeft een aantal gespecialiseerde voertuigen voor het vervoer van geconditioneerde goederen.

Temperatuurregeling

Deze voertuigen hebben een laadruimte met temperatuurregeling. De temperaturen hebben een minimum van -20 ºC bij een omgevingstemperatuur van maximaal +30 ºC en tot +20 ºC bij een omgevingstemperatuur van -15 ºC.

Een on-board computer registreert de temperatuurwaarden tijdens de rit. Desgewenst kan op het afleveradres een print gemaakt worden van de temperatuurwaarden. Track-and-Trace voor het op afstand kunnen zien waar uw lading is en hoe de temperatuurwaarde op dat moment is.

Overige informatie

• De laadruimte in de voertuigen biedt plaats voor 4 palletplaatsen.

• Er is nachtkoeling om de lading koel te laten overnachten in de auto.

• De auto is voorzien van het HACCP-certificaat en een ATP-certificaat voor Internationaal vervoer.